Restaurant Seeberg

Stylowa restauracja oferuje posiłki przez cały dzień, z wyborem dań kuchni lokalnej i międzynarodowej. Możesz też usiąść przy barze, który czynny jest przez cały dzień. W sezonie letnim zapraszamy do korzystania siedzi pod wiekowymi kasztanowcami w ogrodzie restauracji. Szef kuchni przygotowuje menu w zależności od pory roku, z produktów sezonowych dostępne w naszym regionie. Codziennie wybór krajowym lub regionalnym certyfikatem specjalnych przyznane Czech Specials.

W sezonie, goście są serwowane świeże pomidory, papryka, ogórki i sałatki z naszych szklarni. Produkty te nie są poddane obróbce chemicznej bezpośrednio po zbiorze i przygotowanie ich do stolika. Bezpośrednio z okien restauracji jest ziołowy ogród ze świeżych składników w hotelowej kuchni.

Szef kuchni František Čech
Specjalizuje się w tradycyjnej czeskiej oraz regionalnej kuchni. Ukończył  kursy  MAKRO-  Českákuchyně, Steaky, Rybíspeciality, Italskákuchyně. Gotował w Francuskiej restauracji w Miejskim Domu Reprezentacyjnym w Pradze (Obecni Dům).

Ta strona używa plików cookie. Korzystając z niej, wyrażasz na to zgodę. Więcej informacji o cookies..